Η κατάσταση στον Παναθηναϊκό (μιλάω για όλα τα τμήματα) είναι ίσως η χειρότερη δυνατή και ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος είναι ο ΜΟΝΟΣ που έδωσε χαρά στον κόσμο του τριφυλλιού φέτος και μπορεί να δώσει στο μέλλον, με τα υπάρχοντα δεδομένα.


Γράφει ο Βαγγέλης Γιώτης 

Δυστυχώς, τόσο στο ποδόσφαιρο, όσο και στον Ερασιτέχνη, η διοικητική ανεπάρκεια έχει στερήσει από τους φίλους του μεγαλύτερου συλλόγου της Ελλάδας πολλές χαρές, όμως ο μπασκετικός Παναθηναϊκός τόσο την Κυριακή, όσο και τα τελευταία χρόνια, είναι ο μόνος που έδωσε και δίνει χαρές στον «πράσινο» κόσμο και τον έκανε μετά από καιρό να ξαναβγεί στους δρόμους και να προκαλέσει... σεισμό! 

Φυσικά και σε αυτό ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος έπαιξε καθοριστικό ρόλο, καθώς η απόφαση του - η οποία πολεμήθηκε αρκετά - το να γυρίσει η ομάδα με πούλμαν από την Πόλη δηλαδή, όπως είδαμε, λειτούργησε θετικά, αφού αφύπνισε τους παίκτες και συσπείρωσε την ομάδα την πιο κρίσιμη στιγμή, δίνοντας στο τριφύλλι το πρωτάθλημα. 

Επιπλέον, ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ, απέδειξε ότι είναι ο ΜΟΝΟΣ που μπορεί να... γλεντήσει τον Ολυμπιακό τη δεδομένη χρονική στιγμή και επίσης είναι ο μοναδικός που ΔΕΝ αφήνει κανέναν να παίξει με τον Παναθηναϊκό. 

ΥΓ. Σε κάποιους μπορεί να μην αρέσει ο εκδηλωτικός του χαρακτήρας, οι αναρτήσεις του στο Instagram, αλλά ΟΛΟΙ οφείλουμε να τον στηρίξουμε γιατί ΜΟΝΟ αυτός, από τους διοικούντες, είναι ικανός να σηκώσει την σημαία με το τριφύλλι ψηλά.  

 
 
Top